28 augusti 2010
11:30

Bälinge IF Gul

Referat: IK Rex Vit - Bälinge IF Gul

Idag kom Bälinge till Ottars för att spela mot oss. Bälinge började genast med tryck mot vårt mål och det tog inte lång stund förrän de fick in sitt första mål. Efter en stund så lyckades även vi göra ett mål och det stod då 1-1. Även om det var Bälinge som fortsatte att föra matchen så lyckades vi kämpa emot väldigt bra under första halvlek. Sekunderna före avblåsningen tog Bälinge ledningen med 1-2 och det gav dem luft under vingarna inför andra halvlek medan vi blev mer och mer stillastående varefter bollarna rullade in i vårt mål. Vi hade dock några chanser framåt vi också men tyvärr så fick vi inte till det utan vi sköt utanför eller på deras målvakt och det var synd eftersom ett mål ofta gör att man orkar så mycket mer. Vi fick en straff men den ville inte gå vår väg den heller utan deras målvakt tog skottet. Slutresultatet blev 1-10 till Bälinge och vi får gratulera dem till segern. Vi får trösta oss med att vår förlust var mindre den här gången och vi lyckades dessutom spräcka nollan på deras målvakt.